(ВИДЕО) НАД 5000 АВТОМОБИЛИ НИЗ УЛИЦИТЕ НА БЕРЛИН ЗА ПОДДРШКА НА РУСИЈА - ЗА ОВА МЕЈНСТРИМ МЕДИУМИТЕ НИКОГАШ НЕМА ДА ВЕ ИЗВЕСТАТ!

(ВИДЕО) НАД 5000 АВТОМОБИЛИ НИЗ УЛИЦИТЕ НА БЕРЛИН ЗА ПОДДРШКА НА РУСИЈА – ЗА ОВА МЕЈНСТРИМ МЕДИУМИТЕ НИКОГАШ НЕМА ДА ВЕ ИЗВЕСТАТ!

Еве како изгледаа улиците на Берлин во текот на вчерашниот ден. Возачи организираа конвој од повеќе од 5000 автомобили за поддршка на Руската Федерација. Можеа…

Види повеќе (ВИДЕО) НАД 5000 АВТОМОБИЛИ НИЗ УЛИЦИТЕ НА БЕРЛИН ЗА ПОДДРШКА НА РУСИЈА – ЗА ОВА МЕЈНСТРИМ МЕДИУМИТЕ НИКОГАШ НЕМА ДА ВЕ ИЗВЕСТАТ!
ИМ СТАНА ЈАСНО?! ГЕРМАНИЈА ОДБИВА ДА ГО БОЈКОТИРА СНАБДУВАЊЕТО СО РУСКИ ЕНЕРГЕНСИ

ИМ СТАНА ЈАСНО?! ГЕРМАНИЈА ОДБИВА ДА ГО БОЈКОТИРА СНАБДУВАЊЕТО СО РУСКИ ЕНЕРГЕНСИ

Германскиот канцелар Олаф Шолц повторно ги отфрли повиците на бојкот на снабдувањето со руски енергенси по нападот на Русија на Украина. Шолц кажа дека санкциите…

Види повеќе ИМ СТАНА ЈАСНО?! ГЕРМАНИЈА ОДБИВА ДА ГО БОЈКОТИРА СНАБДУВАЊЕТО СО РУСКИ ЕНЕРГЕНСИ