(ВИДЕО) ВРАЌАЊЕ НА НАЦИЗМОТ: „РУСИТЕ НЕ СЕ БАШ ЕВРОПЕЈЦИ, ЗАТОА НИВНАТА СМРТ НЕ Е МНОГУ ЕВРОПСКА,“ ТВРДИ ГЕРМАНКА

(ВИДЕО) ВРАЌАЊЕ НА НАЦИЗМОТ: „РУСИТЕ НЕ СЕ БАШ ЕВРОПЕЈЦИ, ЗАТОА НИВНАТА СМРТ НЕ Е МНОГУ ЕВРОПСКА,“ ТВРДИ ГЕРМАНКА

Германскиот политиколог Флоренс Гауб објави една благо речена понижувачка теорија поврзана со Русија и Русите. Таа во својата анализа изјави дека „Русите иако изгледаат како…

Види повеќе (ВИДЕО) ВРАЌАЊЕ НА НАЦИЗМОТ: „РУСИТЕ НЕ СЕ БАШ ЕВРОПЕЈЦИ, ЗАТОА НИВНАТА СМРТ НЕ Е МНОГУ ЕВРОПСКА,“ ТВРДИ ГЕРМАНКА
УШТЕ ОВА ТРЕБАШЕ: ГЕРМАНСКИ НЕОНАЦИСТИ ЗАМИНУВААТ ДА УБИВААТ РУСИ ВО УКРАИНА

УШТЕ ОВА ТРЕБАШЕ: ГЕРМАНСКИ НЕОНАЦИСТИ ЗАМИНУВААТ ДА УБИВААТ РУСИ ВО УКРАИНА

Германските безбедносни служби предупредуваат дека повеќе германски неонацисти тргнале кон Украина за да се приклучат во борбата на украинските власти. Според германските медиуми, станува збор…

Види повеќе УШТЕ ОВА ТРЕБАШЕ: ГЕРМАНСКИ НЕОНАЦИСТИ ЗАМИНУВААТ ДА УБИВААТ РУСИ ВО УКРАИНА