agenda 2030

ЗАД ГЛОБАЛНИОТ НЕДОСТАТОК НА ЕНЕРГИЈА СТОИ АГЕНДАTA НА ОН-2030 И ЖЕЛБА ЗА ПОШИРОКА КОНТРОЛА НА ЧОВЕШТВОТО

Европската комисија во средата соопшти дека „нема причина да се верува дека оваа шема ќе се промени“ во врска со намалувањата на протокот на рускиот…

Види повеќе ЗАД ГЛОБАЛНИОТ НЕДОСТАТОК НА ЕНЕРГИЈА СТОИ АГЕНДАTA НА ОН-2030 И ЖЕЛБА ЗА ПОШИРОКА КОНТРОЛА НА ЧОВЕШТВОТО