globalisti berza

АМЕРИКАНСКИТЕ МИЛИЈАРДЕРИ И ГЛОБАЛИСТИ ИЗГУБИЈА НАД 90 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ НА БЕРЗАТА

Најбогатите американски милијардери изгубија 93 милијарди долари на берзата во вторникот. Тоа е една од најголемите дневни загуби досега, бидејќи распродажбата на берзата беше под…

Види повеќе АМЕРИКАНСКИТЕ МИЛИЈАРДЕРИ И ГЛОБАЛИСТИ ИЗГУБИЈА НАД 90 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ НА БЕРЗАТА
agenda 2030

ЗАД ГЛОБАЛНИОТ НЕДОСТАТОК НА ЕНЕРГИЈА СТОИ АГЕНДАTA НА ОН-2030 И ЖЕЛБА ЗА ПОШИРОКА КОНТРОЛА НА ЧОВЕШТВОТО

Европската комисија во средата соопшти дека „нема причина да се верува дека оваа шема ќе се промени“ во врска со намалувањата на протокот на рускиот…

Види повеќе ЗАД ГЛОБАЛНИОТ НЕДОСТАТОК НА ЕНЕРГИЈА СТОИ АГЕНДАTA НА ОН-2030 И ЖЕЛБА ЗА ПОШИРОКА КОНТРОЛА НА ЧОВЕШТВОТО