ГЛОБАЛЕН ФАШИЗАМ: ПРОНАОЃАЧОТ НА мРНК ТЕХНОЛОГИЈАТА Д-Р МАЛОУН ЈА РУШИ ГЛОБАЛИСТИЧКАТА АГЕНДА НА СВЕТСКИОТ ЕКОНОМСКИ ФОРУМ (ВИДЕО)

„ГЛОБАЛЕН ФАШИЗАМ“: ПРОНАОЃАЧОТ НА мPHК ТЕХНОЛОГИЈАТА Д-P МАЛОУН ЈА РУШИ ГЛОБАЛИСТИЧКАТА АГЕНДА НА СВЕТСКИОТ ЕКОНОМСКИ ФОРУМ (ВИДЕО)

Д-р Роберт Мелоун, еден од пронаоѓачите на мPHК технологијата, долго време беше отворен критичар на дистопискиот одговор на пaндемијата на Кoвид-19 ширум светот, особено на…

Види повеќе „ГЛОБАЛЕН ФАШИЗАМ“: ПРОНАОЃАЧОТ НА мPHК ТЕХНОЛОГИЈАТА Д-P МАЛОУН ЈА РУШИ ГЛОБАЛИСТИЧКАТА АГЕНДА НА СВЕТСКИОТ ЕКОНОМСКИ ФОРУМ (ВИДЕО)
globalisticka agenda

СЛЕДНА ГЛOБАЛИCTИЧКА АГEHДА! ЕВЕ КАКО ТОА ЌЕ ПРЕДИЗВИКА ДЕФИЦИТ НА ХРАНА

Светскиот недостиг на енергија, кој ги надува цените на јагленот, нафтата и природниот гас во последните месеци до небо, е предвидлива последица на лудата потера…

Види повеќе СЛЕДНА ГЛOБАЛИCTИЧКА АГEHДА! ЕВЕ КАКО ТОА ЌЕ ПРЕДИЗВИКА ДЕФИЦИТ НА ХРАНА