vladimir putin za globalnata kriza

ПУТИН ПРЕДЛОЖИ НАЧИН ЗА ИЗЛЕГУВАЊЕ ОД ГЛОБАЛНАТА КРИЗА

Себичните обиди на Западот да го обвини целиот свет за сопствените грешки доведоа до глобална економска криза, изјави денеска рускиот претседател Владимир Путин како гостин…

Види повеќе ПУТИН ПРЕДЛОЖИ НАЧИН ЗА ИЗЛЕГУВАЊЕ ОД ГЛОБАЛНАТА КРИЗА