arkticki stud

АРКТИЧКИ СТУД И СЕ ЗАКАНУВА НА ЕВРОПА – ШТО СЕ СЛУЧИ СО ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛУВАЊЕ?!

Арктичкиот студ што ќе ја зафати Западна Европа во текот на следната недела ќе биде првиот тест за тоа колку се подготвени Европејците да го…

Види повеќе АРКТИЧКИ СТУД И СЕ ЗАКАНУВА НА ЕВРОПА – ШТО СЕ СЛУЧИ СО ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛУВАЊЕ?!
globalno zatopluvanje klimatski promeni

ИСТИОТ ТЕК НА ХИСТЕРИЈА КАКО СО ВИРУCОТ! ГЕРМАНСКИ КЛИМАТОЛОГ ЗА ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛУВАЊЕ: ВРЕМЕТО ИСТЕЧЕ

Откако во Велика Британија беше воведена вонредна состојба поради „жештините“ и откако, како што може да се забележи, сите земји на ЕУ навлегоа длабоко во…

Види повеќе ИСТИОТ ТЕК НА ХИСТЕРИЈА КАКО СО ВИРУCОТ! ГЕРМАНСКИ КЛИМАТОЛОГ ЗА ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛУВАЊЕ: ВРЕМЕТО ИСТЕЧЕ