„РЕФОРМА“: ОД ИНСТИТУТОТ ЗА МЕДИЦИНА ВО ЧАИР Е ТРГНАТА СЛИКАТА НА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

„РЕФОРМА“: ОД ИНСТИТУТОТ ЗА МЕДИЦИНА ВО ЧАИР Е ТРГНАТА СЛИКАТА НА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

Новиот директор на Институтот за медицина на трудот во скопски Чаир, Азис Максутовиќ ја тргнал уметничката слика на Гоце Делчев од ординацијата за пулмологија. Сликата е таму…

Види повеќе „РЕФОРМА“: ОД ИНСТИТУТОТ ЗА МЕДИЦИНА ВО ЧАИР Е ТРГНАТА СЛИКАТА НА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ