twitter

РУСКИОТ СУД ГО КАЗНИ ТВИТЕР СО 3 МИЛИОНИ РУБЉИ! ГУГЛ ДОБИ ИСТА КАЗНА

Рускиот суд ги казни американските интернет гиганти Гугл и Твитер со по 41.000 долари (три милиони рубљи) затоа што одбија да ја отстранат забранетата содржина,…

Види повеќе РУСКИОТ СУД ГО КАЗНИ ТВИТЕР СО 3 МИЛИОНИ РУБЉИ! ГУГЛ ДОБИ ИСТА КАЗНА
tik tok

ТIК ТОК: КИНЕСКА AПЛИКАЦИЈА КОЈА Е ПОЛНА СО CEKСУАЛНИ МАНИЈАЦИ ГО НАДМИНУВА GOOGLE

TikTok, кинеската апликација која стана собиралиште на сексуални манијаци и која првенствено претставува опасност поради следењето на корисниците, но и препраќањето на нивните движења на…

Види повеќе ТIК ТОК: КИНЕСКА AПЛИКАЦИЈА КОЈА Е ПОЛНА СО CEKСУАЛНИ МАНИЈАЦИ ГО НАДМИНУВА GOOGLE