ПАНДЕВ ДО МИНИСТЕРОТ БУЈАР ОСМАНИ: „СМЕШЕН СИ И ЖАЛЕН“ (ФОТО)

ПАНДЕВ ДО МИНИСТЕРОТ БУЈАР ОСМАНИ: „СМЕШЕН СИ И ЖАЛЕН“ (ФОТО)

Низа реакции одекнаа во јавноста по вчерашната информација дека дипломатски пасоши од Министерството за надворешни работи ќе добијат двајца фудбалски репрезентативци, Александар Трајковски и Енис…

Види повеќе ПАНДЕВ ДО МИНИСТЕРОТ БУЈАР ОСМАНИ: „СМЕШЕН СИ И ЖАЛЕН“ (ФОТО)