глобална криза путин

СЕ СОЗДАВА СОВРШЕНА БУРА ЗА НАЈЦРНАТА ГЛОБАЛНА КРИЗА! ПОДГОТВЕТЕ СЕ!

Ви пренесуваме интересно мислење на колумнистот на престижниот Sydney Morning Herald кој тврди дека се создаваат совршени услови за долготрајна криза со храна. Во исто…

Види повеќе СЕ СОЗДАВА СОВРШЕНА БУРА ЗА НАЈЦРНАТА ГЛОБАЛНА КРИЗА! ПОДГОТВЕТЕ СЕ!