govor putin

ГОВОРОТ НА ПУТИН ОД БЕЗБЕДНОСНАТА КОНФЕРЕНЦИЈА: ЕРАТА НА УНИПОЛАРНИОТ СВЕТСКИ ПОРЕДОК Е МИНАТО (ВИДЕО)

Светот се менува неповратно. Епохата на униполарниот светски поредок оди во минатото, геополитичките промени од историски опсег се случуваат во друга насока, рече рускиот претседател…

Види повеќе ГОВОРОТ НА ПУТИН ОД БЕЗБЕДНОСНАТА КОНФЕРЕНЦИЈА: ЕРАТА НА УНИПОЛАРНИОТ СВЕТСКИ ПОРЕДОК Е МИНАТО (ВИДЕО)