avstrija greenje

АВСТРИЈА: ГРЕЕЊЕТО ПОСКАПЕ ЗА ПОВЕЌЕ ОД 100%

Австрија е во криза, температурата секој ден е пониска, но затоа парното во оваа земја поскапува, се вели дека цената скокнала за повеќе од 100%.…

Види повеќе АВСТРИЈА: ГРЕЕЊЕТО ПОСКАПЕ ЗА ПОВЕЌЕ ОД 100%
ladni gradinki vo srbija

ГРАДИНКА ВО НОВИ САД ШТЕДИ СТРУЈА: ДЕЦАТА СЕ СМРЗНУВАА, НА ВОСПИТУВАЧКИТЕ ИМ ГО ОДЗЕДОА ДАЛЕЧИНСКОТО ЗА КЛИМИ

Препораката на Министерството за рударство и енергетика просториите на државните институции да не бидат потопли од 20 степени во новосадската градинка „Гуливер“ беше буквално сфатена,…

Види повеќе ГРАДИНКА ВО НОВИ САД ШТЕДИ СТРУЈА: ДЕЦАТА СЕ СМРЗНУВАА, НА ВОСПИТУВАЧКИТЕ ИМ ГО ОДЗЕДОА ДАЛЕЧИНСКОТО ЗА КЛИМИ