grenland

ЛУДИЛО! ГРЕНЛАНД ЗАБРАНИЛ ПРИСТАП ЗА СИТЕ НЕBAKЦИНИPAHИ НА ЈАВНИ МЕСТА ПОСЛЕ ПРВАТА СМРТ ОД KOBИД ВО ИСТОРИЈАТА!

Доволно им била само една жртва на Гренланд, за поделба на народот на вакцинирани и невакцинирани. После првата смрт од Ковид, која се случила во…

Види повеќе ЛУДИЛО! ГРЕНЛАНД ЗАБРАНИЛ ПРИСТАП ЗА СИТЕ НЕBAKЦИНИPAHИ НА ЈАВНИ МЕСТА ПОСЛЕ ПРВАТА СМРТ ОД KOBИД ВО ИСТОРИЈАТА!