Grigorije Duric

ЦРКВАТА ИМА НОВА АГЕНДА?! СРАМНО ПРОМОВИРАЊЕ НА BAKЦИНАТА ОД СТРАНА НА ВЛАДИКАТА ГРИГОРИЈЕ ВО НЕГОВАТА НАЈНОВА ОБЈАВА (ВИДЕО)

Продолжува срамната промоција на вакцинацијата од страна на Српската Православна Црква. Епископот во Дизелдорф и цела Германија, Григорије Дуриќ, објавил на својот Инстаграм профил, видео…

Види повеќе ЦРКВАТА ИМА НОВА АГЕНДА?! СРАМНО ПРОМОВИРАЊЕ НА BAKЦИНАТА ОД СТРАНА НА ВЛАДИКАТА ГРИГОРИЈЕ ВО НЕГОВАТА НАЈНОВА ОБЈАВА (ВИДЕО)