ШПАНИЈА ОД ДЕНЕСКА ГО ТРЕТИРА KOPOHAВИPУCOТ КАКО ГРИП

ШПАНИЈА ОД ДЕНЕСКА ГО ТРЕТИРА KOPOHAВИPУCOТ КАКО ГРИП

Шпанија од денеска ја третира инфекцијата со корщнавирус речиси како нормална болест, слична на грип. Оние кои ќе се заразат со корoнавируc и ќе развијат…

Види повеќе ШПАНИЈА ОД ДЕНЕСКА ГО ТРЕТИРА KOPOHAВИPУCOТ КАКО ГРИП
tiodorovic srbija

ТИОДОРОВИЌ: BAKЦИHATA ВО ИДНИНА ЌЕ БИДЕ САМО ПРЕПОРАКА КАКО ОНАА ЗА ГРИП, СЕ ОДИ ВО НАСОКА НА СМИРУВАЊЕ

„Вируcот се навикна на луѓето, луѓето на вируcот. Верувам дека пролетта ќе донесе олеснување, но потсетувам дека eпидемиолошката состојба е сè уште неизвесна и дека…

Види повеќе ТИОДОРОВИЌ: BAKЦИHATA ВО ИДНИНА ЌЕ БИДЕ САМО ПРЕПОРАКА КАКО ОНАА ЗА ГРИП, СЕ ОДИ ВО НАСОКА НА СМИРУВАЊЕ