globalno zatopluvanje klimatski promeni

ИСТИОТ ТЕК НА ХИСТЕРИЈА КАКО СО ВИРУCОТ! ГЕРМАНСКИ КЛИМАТОЛОГ ЗА ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛУВАЊЕ: ВРЕМЕТО ИСТЕЧЕ

Откако во Велика Британија беше воведена вонредна состојба поради „жештините“ и откако, како што може да се забележи, сите земји на ЕУ навлегоа длабоко во…

Види повеќе ИСТИОТ ТЕК НА ХИСТЕРИЈА КАКО СО ВИРУCОТ! ГЕРМАНСКИ КЛИМАТОЛОГ ЗА ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛУВАЊЕ: ВРЕМЕТО ИСТЕЧЕ
blokada vo severna koreja

KOPОНА ХИСТЕРИЈАТА ДОВЕДЕ ДО ПОТПОЛНА БЛОКАДА ВО ГЛАВНИОТ ГРАД НА СЕВЕРНА КОРЕЈА

Главниот град на Северна Кореја, Пјонгјанг, де факто воведе целосна блокада поради ширењето на епидемијата на кoронавируc, бидејќи работат само основните служби, соопшти денеска руската…

Види повеќе KOPОНА ХИСТЕРИЈАТА ДОВЕДЕ ДО ПОТПОЛНА БЛОКАДА ВО ГЛАВНИОТ ГРАД НА СЕВЕРНА КОРЕЈА
ekstra blade

САМИТЕ ПРИДОНЕЛЕ ЗА KOBИД ХИСТЕРИЈАТА! ДАНСКИ НОВИНАРИ СЕ ИЗВИНУВААТ И ПРИЗНАВААТ ДЕКА ВЛАСТИТЕ ГИ ЛАЖЕЛЕ

Екстра Бледет експлицитно се извини што го направи KOBИД-19 поопасен отколку што е и и даде непотребно големо значење на вaкцинацијата против KOBИД-19. По две…

Види повеќе САМИТЕ ПРИДОНЕЛЕ ЗА KOBИД ХИСТЕРИЈАТА! ДАНСКИ НОВИНАРИ СЕ ИЗВИНУВААТ И ПРИЗНАВААТ ДЕКА ВЛАСТИТЕ ГИ ЛАЖЕЛЕ