skladiste hlor

ОДАТ НА СÈ ИЛИ НИШТО! УКРАИНЦИТЕ ПЛАНИРААТ ДА ГО ДИГНАТ ВО ВОЗДУХ СКЛАДИШТЕТО СО ХЛОР И ЗА ТОА ДА ГИ ОБВИНАТ РУСИТЕ

„Според потврдени информации, во градот Первомаиски во областа Харков, украинските специјални служби подготвуваат голема провокација со употреба на отров. Припадниците на Украинската служба за безбедност…

Види повеќе ОДАТ НА СÈ ИЛИ НИШТО! УКРАИНЦИТЕ ПЛАНИРААТ ДА ГО ДИГНАТ ВО ВОЗДУХ СКЛАДИШТЕТО СО ХЛОР И ЗА ТОА ДА ГИ ОБВИНАТ РУСИТЕ