holandija gi ukinuva site merki

НЕМА ПОВЕЌЕ KOBИД! ХОЛАНДИЈА ГИ УКИНУВА СИТЕ KOPОНА МЕРКИ ОД 25 ФЕВРУАРИ

АМСТЕРДАМ – Холандската влада денеска објави дека ќе ги укине сите ограничувања за KОBИД-19 почнувајќи од 25 февруари, и покрај бројките од неколку илјади потврдени…

Види повеќе НЕМА ПОВЕЌЕ KOBИД! ХОЛАНДИЈА ГИ УКИНУВА СИТЕ KOPОНА МЕРКИ ОД 25 ФЕВРУАРИ