heng holandija

СЕ ОБИДОА ДА ГО СОКРИЈАТ ОВА! МИНИСТЕРОТ ЗА ЗЕМЈОДЕЛСТВО НА ХОЛАНДИЈА КОЈ ЈА ФОРСИРАШЕ ЗАЛЕНАТА АГЕНДА ПОДНЕСЕ ОСТАВКА ПО ПРОТЕСТОТ НА ФАРМЕРИТЕ

Холандскиот министер за земјоделство Хенк Стагхаувер беше принуден да поднесе оставка по големите протести на холандските земјоделци поради неговата радикална климатска агенда која се обидува…

Види повеќе СЕ ОБИДОА ДА ГО СОКРИЈАТ ОВА! МИНИСТЕРОТ ЗА ЗЕМЈОДЕЛСТВО НА ХОЛАНДИЈА КОЈ ЈА ФОРСИРАШЕ ЗАЛЕНАТА АГЕНДА ПОДНЕСЕ ОСТАВКА ПО ПРОТЕСТОТ НА ФАРМЕРИТЕ
vakcini holandija

МИЛИОНИ BAKЦИНИ ЗА KOBИД-19 ЌЕ БИДАТ ФРЛЕНИ ВО ХОЛАНДИЈА

Холандија има проблем со огромен вишок на несакани вaкцини за KOBИД-19. Оваа недела истекува рокот за 3,5 милиони дози, од кои приближно половина ќе завршат…

Види повеќе МИЛИОНИ BAKЦИНИ ЗА KOBИД-19 ЌЕ БИДАТ ФРЛЕНИ ВО ХОЛАНДИЈА
ЦЕНАТА КОГА ОДИТЕ КОНТРА РУСИЈА - ХОЛАНДСКАТА ВЛАДА СО АПЕЛ ДО ГРАЃАНИТЕ: ШТЕДЕТЕ НА ГРЕЕЊЕ

ЦЕНАТА КОГА ОДИТЕ КОНТРА РУСИЈА – ХОЛАНДСКАТА ВЛАДА СО АПЕЛ ДО ГРАЃАНИТЕ: ШТЕДЕТЕ НА ГРЕЕЊЕ

Владата на Холандија ги повика граѓаните да го намалат греењето на своите домови со цел да се намали зависноста од руските енергенси. Како дел од…

Види повеќе ЦЕНАТА КОГА ОДИТЕ КОНТРА РУСИЈА – ХОЛАНДСКАТА ВЛАДА СО АПЕЛ ДО ГРАЃАНИТЕ: ШТЕДЕТЕ НА ГРЕЕЊЕ
pticji grip

УБИЕНИ 170.000 КОКОШКИ! ВО ХОЛАНДИЈА ОТКРИЕН ПТИЧЈИ ГРИП – ДАЛИ Е НА ПОВИДОК НОВА ХИСТЕРИЈА?!

Холандските власти открија дека на една живинарска фарма избувнал многу заразен вид на птичји грип, поради што ќе се уништат околу 170.000 кокошки со цел…

Види повеќе УБИЕНИ 170.000 КОКОШКИ! ВО ХОЛАНДИЈА ОТКРИЕН ПТИЧЈИ ГРИП – ДАЛИ Е НА ПОВИДОК НОВА ХИСТЕРИЈА?!