дрон хрватска украински

ДРОНОТ ВО ЗАГРЕБ БИЛ УКРАИНСКИ Бомбата од 120 кила била наменета за руските сили

Истиот извор за „Национал“ открил дека е извесно дека дронот излегол од контрола и оти наместо на руските позиции во Украина, завршил во Загреб, каде…

Види повеќе ДРОНОТ ВО ЗАГРЕБ БИЛ УКРАИНСКИ Бомбата од 120 кила била наменета за руските сили