hrvatska vakcinacija

НИКОЈ ПОВЕЌЕ НЕ СЕ БОЦКА – ВО ХРВАТСКА ИСТА СИТУАЦИЈА КАКО ВО МАКЕДОНИЈА И СРБИЈА

Во светот на медицинскиот култ во Хрватска владее вистинска паника, како што е случајот во Србија, бидејќи, како и македонските и другите граѓани од соседството,…

Види повеќе НИКОЈ ПОВЕЌЕ НЕ СЕ БОЦКА – ВО ХРВАТСКА ИСТА СИТУАЦИЈА КАКО ВО МАКЕДОНИЈА И СРБИЈА
zastrasuvacki posledici foto dokazi

ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ЗАСТРАШУВАЧКИТЕ ПОСЛЕДИЦИ ОД BAKЦИНИТЕ – СВЕДОШТВА + ФОТО ДОКАЗИ

Ова се само неколку примери за тоа што луѓето објавуваат на социјалните мрежи. Некои од овие стории се објавени од луѓе под нивното целосно име,…

Види повеќе ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ЗАСТРАШУВАЧКИТЕ ПОСЛЕДИЦИ ОД BAKЦИНИТЕ – СВЕДОШТВА + ФОТО ДОКАЗИ
beros hrvatska

СВЕСНО ”УБИВАЛЕ” ЛУЃЕ ВО ХРВАТСКАТА БОЛНИЦА ВО ВИНКОВЦИ – МИНИСТЕРОТ ЗА ЗДРАВСТВО ЗНАЕЛ СЕ…

Конечно, телевизијата РТЛ направи добра истражувачка работа каде преку анестезиологот на Општата жупаниска болница во Винковци, Јосип Јелиќ, го разоткри веројатно најголемиот здравствен скандал во…

Види повеќе СВЕСНО ”УБИВАЛЕ” ЛУЃЕ ВО ХРВАТСКАТА БОЛНИЦА ВО ВИНКОВЦИ – МИНИСТЕРОТ ЗА ЗДРАВСТВО ЗНАЕЛ СЕ…