bil klinton

ТВИТЕР ГО БЛОКИРАШЕ ПРОФИЛОТ НА ЖЕНАТА КОЈА ГО ОБВИНИ БИЛ КЛИНТОН ЗА СИЛУВАЊЕ ПОРАДИ ТВИТ ПРОТИВ BAKЦИНИТЕ!

Хуанита Броддрик – поранешна администраторка на старечки дом која го обвини поранешниот американски претседател Бил Клинтон дека ја силувал во 1978 година – беше забранета…

Види повеќе ТВИТЕР ГО БЛОКИРАШЕ ПРОФИЛОТ НА ЖЕНАТА КОЈА ГО ОБВИНИ БИЛ КЛИНТОН ЗА СИЛУВАЊЕ ПОРАДИ ТВИТ ПРОТИВ BAKЦИНИТЕ!