ice cube vaccine

СЕКОЈА ЧЕСТ! ICE CUBE СЕ ОТКАЖАЛ ОД 9 МИЛИОНИ ДОЛАРИ ПЛАТА ПОРАДИ БАРАЊЕТО ДА ПРИМИ BAKЦИНА

The Hollywood Reporter, покрај останатите медиуми, известува дека раперот/глумец Ice Cube го напуштил Сониевиот филм, ”Oh Hell No”. Тоа е комедија во кој глумат други…

Види повеќе СЕКОЈА ЧЕСТ! ICE CUBE СЕ ОТКАЖАЛ ОД 9 МИЛИОНИ ДОЛАРИ ПЛАТА ПОРАДИ БАРАЊЕТО ДА ПРИМИ BAKЦИНА