gejts fondacija id

ФОНДАЦИЈАТА НА ГЕЈТС ГО ЗГОЛЕМУВА ФИНАНСИРАЊЕТО ЗА ПРОЕКТИ ЗА ДИГИТАЛНА ИДЕНТИФИКАЦИЈА

Фондацијата Бил и Мелинда Гејтс ја зголеми својата инвестиција во проекти за дигитална идентификација како дел од пакетот од 1,27 милијарди долари за поддршка на…

Види повеќе ФОНДАЦИЈАТА НА ГЕЈТС ГО ЗГОЛЕМУВА ФИНАНСИРАЊЕТО ЗА ПРОЕКТИ ЗА ДИГИТАЛНА ИДЕНТИФИКАЦИЈА