(ВИДЕО) МАСОВЕН ПРОТЕСТ ВО ПАКИСТАН ПРОТИВ ПРОМЕНАТА НА ПРЕМИЕРОТ КОЈ Ѝ СЕ СПРОТИВСТАВИ НА АМЕРИКА

(ВИДЕО) МАСОВЕН ПРОТЕСТ ВО ПАКИСТАН ПРОТИВ ПРОМЕНАТА НА ПРЕМИЕРОТ КОЈ Ѝ СЕ СПРОТИВСТАВИ НА АМЕРИКА

Поранешниот премиер на Пакистан Имран Кан изјави дека земјата оди кон нова „борба за слобода“, нарекувајќи го неговото соборување „промена на режимот поддржана од САД“.…

Види повеќе (ВИДЕО) МАСОВЕН ПРОТЕСТ ВО ПАКИСТАН ПРОТИВ ПРОМЕНАТА НА ПРЕМИЕРОТ КОЈ Ѝ СЕ СПРОТИВСТАВИ НА АМЕРИКА
НА ПАКИСТАНСКИОТ ПРЕМИЕР КОЈ ОДБИ ДА ЈА ОСУДИ РУСИЈА ВО ОН МУ СЕ СЛУЧУВА МУКОВСКИ МОМЕНТ

НА ПАКИСТАНСКИОТ ПРЕМИЕР КОЈ ОДБИ ДА ЈА ОСУДИ РУСИЈА ВО ОН МУ СЕ СЛУЧУВА МУКОВСКИ МОМЕНТ

Откако ги игнорираше странските амбасадори во својата земја и одби да ја осуди Русија, колата тргна низбрдо за владата на пакистанскиот премиер. Закажано му е…

Види повеќе НА ПАКИСТАНСКИОТ ПРЕМИЕР КОЈ ОДБИ ДА ЈА ОСУДИ РУСИЈА ВО ОН МУ СЕ СЛУЧУВА МУКОВСКИ МОМЕНТ