belata kuka

САД СО ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ ДО ИНДИЈА ДА НЕ ЈА ПОДДРЖУВА РУСИЈА

Соединетите Американски Држави ја предупредија Индија да не биде премногу близок партнер со Русија по нејзината инвазија врз Украина. „Нашата порака до индиската Влада е…

Види повеќе САД СО ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ ДО ИНДИЈА ДА НЕ ЈА ПОДДРЖУВА РУСИЈА
tviter proruski smetki

ЦЕНЗУРА: ТВИТЕР ГИ БРИШЕ ПРОРУСКИТЕ СМЕТКИ СО СЕДИШТЕ ВО ИНДИЈА

Твитер призна дека ги избришал сметките кои очигледно се во Индија и кои ги смета за сомнителни поради поддршката за специјалната операција во Украина и…

Види повеќе ЦЕНЗУРА: ТВИТЕР ГИ БРИШЕ ПРОРУСКИТЕ СМЕТКИ СО СЕДИШТЕ ВО ИНДИЈА
ИНДИЈА „ГЛУВА“ НА ПРЕДУПРЕДУВАЊАТА ОД САД - СЕ ПОДГОТВУВА ШЕМА ЗА ТРГОВИЈА СО РУПИИ И РУБЉИ И ЗАОБИКОЛУВАЊЕ НА ДОЛАРОТ

ИНДИЈА „ГЛУВА“ НА ПРЕДУПРЕДУВАЊАТА ОД САД – СЕ ПОДГОТВУВА ШЕМА ЗА ТРГОВИЈА СО РУПИИ И РУБЉИ И ЗАОБИКОЛУВАЊЕ НА ДОЛАРОТ

Индија ја разгледува шемата на трговија рупија/рубља за да ги победи антируските санкции. Банката за резерви на Индија очигледно се подготвува за поврзување на системот…

Види повеќе ИНДИЈА „ГЛУВА“ НА ПРЕДУПРЕДУВАЊАТА ОД САД – СЕ ПОДГОТВУВА ШЕМА ЗА ТРГОВИЈА СО РУПИИ И РУБЉИ И ЗАОБИКОЛУВАЊЕ НА ДОЛАРОТ
индија забранува интернет

ИНТЕРНЕТ ПAHДЕMИЈА?! ИНДИЈА ГО ЗАБРАНУВА ИНТЕРНЕТОТ ВО НЕКОИ ДЕЛОВИ ОД ЗЕМЈАТА

Владата на Западен Бенгал во четвртокот објави суспензија на интернет услугите за осум дена во седум области како превентивна мерка за да се избегнат нелегални…

Види повеќе ИНТЕРНЕТ ПAHДЕMИЈА?! ИНДИЈА ГО ЗАБРАНУВА ИНТЕРНЕТОТ ВО НЕКОИ ДЕЛОВИ ОД ЗЕМЈАТА