velika britanija inflacija

ЗГОЛЕМЕНАТА ИНФЛАЦИЈА ВО БРИТАНИЈА ГИ ПРИНУДУВА ЛУЃЕТО ДА ИЗНАЈМУВААТ КОВЧЕЗИ ЗА МРТОВЦИ

Се чини дека зголемената инфлација во Велика Британија стои зад растот на услугите за изнајмување ковчези, користејќи привремени ковчези за погребни услуги пред нивните најблиски…

Види повеќе ЗГОЛЕМЕНАТА ИНФЛАЦИЈА ВО БРИТАНИЈА ГИ ПРИНУДУВА ЛУЃЕТО ДА ИЗНАЈМУВААТ КОВЧЕЗИ ЗА МРТОВЦИ