sledenje na lokacija bez soglasnost

ИНСТАГРАМ И ФЕЈСБУК ГИ СЛЕДАТ НАВИКИТЕ НА КОРИСНИЦИТЕ БЕЗ НИВНА СОГЛАСНОСТ

Кога посетувате веб-локација што сте ја виделе на Facebook и Instagram, веројатно сте забележале дека не сте пренасочени на прелистувачот по ваш избор, туку на…

Види повеќе ИНСТАГРАМ И ФЕЈСБУК ГИ СЛЕДАТ НАВИКИТЕ НА КОРИСНИЦИТЕ БЕЗ НИВНА СОГЛАСНОСТ
rosgram

РОСГРАМ: РУСИТЕ ЗАПОЧНУВААТ СО СВОЈА ВЕРЗИЈА НА МЕСТОТО НА ИНСТАГРАМ

Рускиот претприемач Александар Зобов најави дека лансира домашна верзија на Инстаграм, а руската алтернатива на оваа мрежа ќе се вика Росграм. Апликацијата ќе биде лансирана…

Види повеќе РОСГРАМ: РУСИТЕ ЗАПОЧНУВААТ СО СВОЈА ВЕРЗИЈА НА МЕСТОТО НА ИНСТАГРАМ
fejsbuk instagram

ЛУДИЛО! ФЕЈСБУК И ИНСТАГРАМ ЌЕ ДОЗВОЛАТ ПОВИКУВАЊЕ НА CMPТ ЗА РУСИТЕ И ПУТИН

Мета платформата ќе им овозможи на корисниците на Фејсбук и Инстаграм во некои земји да повикуваат на насилство против Русите и руските војници во контекст…

Види повеќе ЛУДИЛО! ФЕЈСБУК И ИНСТАГРАМ ЌЕ ДОЗВОЛАТ ПОВИКУВАЊЕ НА CMPТ ЗА РУСИТЕ И ПУТИН