ДОДЕКА СЛОВЕНИТЕ СЕ ТЕПААТ, ТИЕ СЕ АКТИВИРААТ: ИСИС НАЈАВИ НАПАДИ ВО ЕВРОПА И СВЕТОТ

ДОДЕКА СЛОВЕНИТЕ СЕ ТЕПААТ, ТИЕ СЕ АКТИВИРААТ: ИСИС НАЈАВИ НАПАДИ ВО ЕВРОПА И СВЕТОТ

Претставниците на ИСИС (ДАЕШ) – терористичка организација, објавија соопштение во кое ги повикуваат членовите на оваа организација да ги интензивираат нападите ширум светот. Според соопштението,…

Види повеќе ДОДЕКА СЛОВЕНИТЕ СЕ ТЕПААТ, ТИЕ СЕ АКТИВИРААТ: ИСИС НАЈАВИ НАПАДИ ВО ЕВРОПА И СВЕТОТ