isis gi povikuva svoite clenovi

ИСИС ГИ ПОВИКА СВОИТЕ ЧЛЕНОВИ ДА ЈА НАПАДНАТ ЕВРОПА И ИЗРАЕЛ ДОДЕКА ЗАПАДОТ Е ПРЕОКУПИРАН СО СИТУАЦИЈАТА ВО УКРАИНА

Терористичката група Исламска држава (ИД, поранешна ИСИС / ИСИЛ) ги повика своите членови и поддржувачи да водат џихад против Европа и Израел додека Западот е…

Види повеќе ИСИС ГИ ПОВИКА СВОИТЕ ЧЛЕНОВИ ДА ЈА НАПАДНАТ ЕВРОПА И ИЗРАЕЛ ДОДЕКА ЗАПАДОТ Е ПРЕОКУПИРАН СО СИТУАЦИЈАТА ВО УКРАИНА
ДОДЕКА СЛОВЕНИТЕ СЕ ТЕПААТ, ТИЕ СЕ АКТИВИРААТ: ИСИС НАЈАВИ НАПАДИ ВО ЕВРОПА И СВЕТОТ

ДОДЕКА СЛОВЕНИТЕ СЕ ТЕПААТ, ТИЕ СЕ АКТИВИРААТ: ИСИС НАЈАВИ НАПАДИ ВО ЕВРОПА И СВЕТОТ

Претставниците на ИСИС (ДАЕШ) – терористичка организација, објавија соопштение во кое ги повикуваат членовите на оваа организација да ги интензивираат нападите ширум светот. Според соопштението,…

Види повеќе ДОДЕКА СЛОВЕНИТЕ СЕ ТЕПААТ, ТИЕ СЕ АКТИВИРААТ: ИСИС НАЈАВИ НАПАДИ ВО ЕВРОПА И СВЕТОТ