ИТАЛИЈА КОНЕЧНО ПОСЛЕ ДВЕ ГОДИНИ ЈА УКИНУВА ВОНРЕДНАТА СОСТОЈБА ПОРАДИ KOBИД И НАЈГОЛЕМ ДЕЛ ОД МЕРКИТЕ

ИТАЛИЈА КОНЕЧНО ПОСЛЕ ДВЕ ГОДИНИ ЈА УКИНУВА ВОНРЕДНАТА СОСТОЈБА ПОРАДИ KOBИД И НАЈГОЛЕМ ДЕЛ ОД МЕРКИТЕ

Во Италија денеска беше укината вонредната состојба поради пaндемијата на кoронавируc од 31 јануари 2020 година, па се укинати и бројните eпидемиолошки мерки. Така, правилото…

Види повеќе ИТАЛИЈА КОНЕЧНО ПОСЛЕ ДВЕ ГОДИНИ ЈА УКИНУВА ВОНРЕДНАТА СОСТОЈБА ПОРАДИ KOBИД И НАЈГОЛЕМ ДЕЛ ОД МЕРКИТЕ