СТОИЛКОВИЌ: НАМЕСТО ВЕСЕЛА МАТЕМАТИКА ЌЕ ПРАВИМЕ ВИСТИНСКИ ПОПИС

Иван Стоилковиќ, претседател на Демократската партија на Србите во Македонија (ДПСМ), на својот фејсбук профил објави дека партијата не ги прифаќа резултатите од пописот и…

Види повеќе СТОИЛКОВИЌ: НАМЕСТО ВЕСЕЛА МАТЕМАТИКА ЌЕ ПРАВИМЕ ВИСТИНСКИ ПОПИС