ВО ЗЕМЈИТЕ КАДЕ СЕ УПОТРЕБУВА ИBEPМЕКТИНОТ КАКО ИНДИЈА И АВСТРАЛИЈА, ИМА НАЈМАЛА СМРТНОСТ ОД KOBИД 19 ВО СВЕТОТ!

ВО ЗЕМЈИТЕ КАДЕ СЕ УПОТРЕБУВА ИBEPМЕКТИНОТ КАКО ИНДИЈА И АВСТРАЛИЈА, ИМА НАЈМАЛА СМРТНОСТ ОД KOBИД 19 ВО СВЕТОТ!

Земјите на Далечниот Исток, како што се Индија, Бангладеш и Австралија, каде што овој евтин лек се употребува во лекувањето имаат и многу мал број…

Види повеќе ВО ЗЕМЈИТЕ КАДЕ СЕ УПОТРЕБУВА ИBEPМЕКТИНОТ КАКО ИНДИЈА И АВСТРАЛИЈА, ИМА НАЈМАЛА СМРТНОСТ ОД KOBИД 19 ВО СВЕТОТ!
ivermectin

ШТО Е ОВА?! ПРОТЕЧЕ ДОКУМЕНТ (ДОКАЗ) – ФДА НАРЕДИ АМЕРИКАНСКАТА ПОШТА ДА ГИ УНИШТИ СИТЕ ПРАТКИ НА ИВЕРМЕКТИН ОД СТРАНСТВО

Не само што на лекарите им е забрането да препишуваат ивермектин во САД, туку и на болниците им е забрането да го даваат, а сега,…

Види повеќе ШТО Е ОВА?! ПРОТЕЧЕ ДОКУМЕНТ (ДОКАЗ) – ФДА НАРЕДИ АМЕРИКАНСКАТА ПОШТА ДА ГИ УНИШТИ СИТЕ ПРАТКИ НА ИВЕРМЕКТИН ОД СТРАНСТВО