isis gi povikuva svoite clenovi

ИСИС ГИ ПОВИКА СВОИТЕ ЧЛЕНОВИ ДА ЈА НАПАДНАТ ЕВРОПА И ИЗРАЕЛ ДОДЕКА ЗАПАДОТ Е ПРЕОКУПИРАН СО СИТУАЦИЈАТА ВО УКРАИНА

Терористичката група Исламска држава (ИД, поранешна ИСИС / ИСИЛ) ги повика своите членови и поддржувачи да водат џихад против Европа и Израел додека Западот е…

Види повеќе ИСИС ГИ ПОВИКА СВОИТЕ ЧЛЕНОВИ ДА ЈА НАПАДНАТ ЕВРОПА И ИЗРАЕЛ ДОДЕКА ЗАПАДОТ Е ПРЕОКУПИРАН СО СИТУАЦИЈАТА ВО УКРАИНА
karantin izrael

ИЗРАЕЛ: СЕ УКИНУВА KAPАНТИHOT ЗА ДЕЦАТА ОД СЛЕДНАТА НЕДЕЛА

Премиерот Нафтали Бенет, министерот за здравство Ницан Хоровиц и министерот за образование Џифат Шаша-Битон објавија нови упатства што ќе ја заменат изолацијата за децата. Кaрантинот…

Види повеќе ИЗРАЕЛ: СЕ УКИНУВА KAPАНТИHOT ЗА ДЕЦАТА ОД СЛЕДНАТА НЕДЕЛА