lancet

НОВИОТ ИЗВЕШТАЈ НА ЛАНСЕТ ВЕЛИ ДЕКА Е МОЖНО ВИРУСОТ ДА ПОТЕКНУВА ОД АМЕРИКАНСКА ЛАБОРАТОРИЈА

Нов извештај од врвното медицинско списание „Лансет“ вели дека е „изводливо“ вирусот KOBИД-19 всушност да потекнува од лабораторија во Соединетите држави. До овој момент, голем…

Види повеќе НОВИОТ ИЗВЕШТАЈ НА ЛАНСЕТ ВЕЛИ ДЕКА Е МОЖНО ВИРУСОТ ДА ПОТЕКНУВА ОД АМЕРИКАНСКА ЛАБОРАТОРИЈА
izvestaj karantin

ПРВ ОФИЦИЈАЛЕН ИЗВЕШТАЈ: КАРАНТИНИТЕ УБИЛЕ ПОВЕЌЕ ЛУЃЕ ОД ВИРУCОТ

Нов извештај заснован на официјални податоци од Канцеларијата за национална статистика на Обединетото Кралство (ONS) тврди дека ефектите од изолацијата сега можат да убијат повеќе…

Види повеќе ПРВ ОФИЦИЈАЛЕН ИЗВЕШТАЈ: КАРАНТИНИТЕ УБИЛЕ ПОВЕЌЕ ЛУЃЕ ОД ВИРУCОТ