И ЗА ОВА СМЕ ИМ ВИНОВНИ: МАКЕДОНСКИТЕ ЈАГНИЊА ГИ ЗАГРОЗУВАЛЕ ОДГЛЕДУВАЧИТЕ НА ОВЦИ ВО БУГАРИЈА

И ЗА ОВА СМЕ ИМ ВИНОВНИ: МАКЕДОНСКИТЕ ЈАГНИЊА ГИ ЗАГРОЗУВАЛЕ ОДГЛЕДУВАЧИТЕ НА ОВЦИ ВО БУГАРИЈА

Бизнисот на одгледувачите на овци во Бугарија е загрозен од евтиното јагнешко месо на бугарскиот пазар увезено од Македонија, јавува софиската телевизија БТВ. Телевизијата посочува…

Види повеќе И ЗА ОВА СМЕ ИМ ВИНОВНИ: МАКЕДОНСКИТЕ ЈАГНИЊА ГИ ЗАГРОЗУВАЛЕ ОДГЛЕДУВАЧИТЕ НА ОВЦИ ВО БУГАРИЈА