ИЗЈАВИ НА СВЕТСКИ ПОЗНАТИ ДOKТОРИ И ХИPУРЗИ: „ЧЕСТИТЕ БУCТЕРИ МОЖЕ НЕГАТИВНО ДА ВЛИЈААТ НА ИMУНИОТ СИСТЕМ“

ИЗЈАВИ НА СВЕТСКИ ПОЗНАТИ ДOKТОРИ И ХИPУРЗИ: „ЧЕСТИТЕ БУCТЕРИ МОЖЕ НЕГАТИВНО ДА ВЛИЈААТ НА ИMУНИОТ СИСТЕМ“

Продолжуваме да ви пренесуваме изјави, студии и интервјуа со квалификувани медицински лица и научници кои не се совпаѓаат со „официјалниот“ наратив, кои иако често се…

Види повеќе ИЗЈАВИ НА СВЕТСКИ ПОЗНАТИ ДOKТОРИ И ХИPУРЗИ: „ЧЕСТИТЕ БУCТЕРИ МОЖЕ НЕГАТИВНО ДА ВЛИЈААТ НА ИMУНИОТ СИСТЕМ“