ПРЕСВРТ! ЈАПОНИЈА ОТКАЖА ОКОЛУ 40 МИЛИОНИ ДОЗИ BAKЦИHИ ОД АСТРАЗЕНЕКА!

ПРЕСВРТ! ЈАПОНИЈА ОТКАЖА ОКОЛУ 40 МИЛИОНИ ДОЗИ BAKЦИHИ ОД АСТPAЗЕHEКА!

Јапонија го откажа купувањето на околу 40 милиони дози од вaкцината на AстраЗeнека за Кoвид-19, што лани се согласи да ги купи, соопшти денеска претставникот…

Види повеќе ПРЕСВРТ! ЈАПОНИЈА ОТКАЖА ОКОЛУ 40 МИЛИОНИ ДОЗИ BAKЦИHИ ОД АСТPAЗЕHEКА!
rusija japonija

РУСИЈА СЕ ПОВЛЕЧЕ ОД МИРОВНИТЕ ПРЕГОВОРИ СО ЈАПОНИЈА И ГИ ЗАМРЗНА ЗАЕДНИЧКИТЕ ЕКОНОМСКИ ПРОЕКТИ

Русија и Јапонија се уште официјално не ги завршиле непријателствата од Втората светска војна поради конфликтот околу островите познати во Русија како Курилски Острови и…

Види повеќе РУСИЈА СЕ ПОВЛЕЧЕ ОД МИРОВНИТЕ ПРЕГОВОРИ СО ЈАПОНИЈА И ГИ ЗАМРЗНА ЗАЕДНИЧКИТЕ ЕКОНОМСКИ ПРОЕКТИ