generalen sekretar na nato

ШЕФОТ НА НАТО: ВОЈНАТА ВО УКРАИНА ВЕРОЈАТНО ЌЕ ТРАЕ СО МЕСЕЦИ, А МОЖЕ И СО ГОДИНИ – ОВА Е ЦЕЛТА НА ЗАПАДОТ?!

Рускиот претседател Владимир Путин не се откажа од окупацијата на цела Украина, а војната веројатно ќе трае „месеци, па дури и години“, предупреди генералниот секретар…

Види повеќе ШЕФОТ НА НАТО: ВОЈНАТА ВО УКРАИНА ВЕРОЈАТНО ЌЕ ТРАЕ СО МЕСЕЦИ, А МОЖЕ И СО ГОДИНИ – ОВА Е ЦЕЛТА НА ЗАПАДОТ?!