jimmy kimmel

ТРОЈНО BAKЦИНИРАНИОТ ПОЗНАТ ВОДИТЕЛ ЏИМИ КИМЕЛ ДОБИ KOBИД

Џими Кимел ќе одвои малку време и ќе одмори од своето ток-шоу за да се опорави од KOBИД-19. Во понеделникот (2-ри мај), 54-годишното ТВ лице…

Види повеќе ТРОЈНО BAKЦИНИРАНИОТ ПОЗНАТ ВОДИТЕЛ ЏИМИ КИМЕЛ ДОБИ KOBИД