jp morgan

ЈП МОРГАН – ВО АМЕРИКА ДОАЃА НЕШТО ”МНОГУ ПОЛОШО” ОД РЕЦЕСИЈАТА

Банката од Волстрит издаде страшно предупредување за американската економија. Шефот на банкарскиот гигант од Волстрит, JPMorgan Chase, Џејми Дајмон, ги предупреди инвеститорите за веројатноста за…

Види повеќе ЈП МОРГАН – ВО АМЕРИКА ДОАЃА НЕШТО ”МНОГУ ПОЛОШО” ОД РЕЦЕСИЈАТА