АРАПИТЕ СЕ ВРТАТ КОН КИНА! ЌЕ ПРОДАВААТ НАФТА ВО ЈУАНИ НАМЕСТО ВО ДОЛАРИ

АРАПИТЕ СЕ ВРТАТ КОН КИНА! ЌЕ ПРОДАВААТ НАФТА ВО ЈУАНИ НАМЕСТО ВО ДОЛАРИ

Саудиска Арабија полека се свртува кон Кина – потег што може да ги загрози долгогодишните односи со САД. Саудијците би можеле да се договорат со…

Види повеќе АРАПИТЕ СЕ ВРТАТ КОН КИНА! ЌЕ ПРОДАВААТ НАФТА ВО ЈУАНИ НАМЕСТО ВО ДОЛАРИ
КИНЕСКИ ЕКСПЕРТ ПРЕДУПРЕДУВА: ДОЛАРОТ СЕ ПРЕТВОРИ ВО ЦРНА ДУПКА - ВО СЕКОЈ МОМЕНТ МОЖЕ ДА ГИ УНИШТИ БОГАТСТВАТА НА ДРЖАВИТЕ И ПОЕДИНЦИТЕ!

КИНЕСКИ ЕКСПЕРТ ПРЕДУПРЕДУВА: ДОЛАРОТ СЕ ПРЕТВОРИ ВО ЦРНА ДУПКА – ВО СЕКОЈ МОМЕНТ МОЖЕ ДА ГИ УНИШТИ БОГАТСТВАТА НА ДРЖАВИТЕ И ПОЕДИНЦИТЕ!

„Соединетите Држави ги прекршија главните принципи на капиталистичката пазарна економија и се подготвени да го нарушат глобалниот политички и економски поредок,“ изјави во четвртокот за…

Види повеќе КИНЕСКИ ЕКСПЕРТ ПРЕДУПРЕДУВА: ДОЛАРОТ СЕ ПРЕТВОРИ ВО ЦРНА ДУПКА – ВО СЕКОЈ МОМЕНТ МОЖЕ ДА ГИ УНИШТИ БОГАТСТВАТА НА ДРЖАВИТЕ И ПОЕДИНЦИТЕ!