kadirov go povika putin

ЧЕЧЕНСКИОТ ЛИДЕР КАДИРОВ ГО ПОВИКА ПУТИН ДА ДАДЕ „НАРЕДБА ЗА ПООДЛУЧНА АКЦИЈА“ И ДА ГИ УНИШТИ НАЦИСТИТЕ

Шефот на Чеченската Република, Рамзан Кадиров, ги оцени првите четири дена од операцијата за демилитаризација и денацификација на Украина и го повика врховниот командант и…

Види повеќе ЧЕЧЕНСКИОТ ЛИДЕР КАДИРОВ ГО ПОВИКА ПУТИН ДА ДАДЕ „НАРЕДБА ЗА ПООДЛУЧНА АКЦИЈА“ И ДА ГИ УНИШТИ НАЦИСТИТЕ