incident vo kam market

МВР СО ДЕТАЛИ ЗА ИНЦИДЕНТОТ ВО КАМ МАРКЕТ: ВЛЕГОЛ ДА ПАЗАРИ БЕЗ МАСКА, МУ КАЖАЛЕ ДА СТАВИ, А ТОЈ ГИ НАПАДНАЛ..

МВР сподели детали за инцидентот кој се случи во КАМ маркет, кога маж нападнал вработени во маркетот откако му кажале да стави маска. – На…

Види повеќе МВР СО ДЕТАЛИ ЗА ИНЦИДЕНТОТ ВО КАМ МАРКЕТ: ВЛЕГОЛ ДА ПАЗАРИ БЕЗ МАСКА, МУ КАЖАЛЕ ДА СТАВИ, А ТОЈ ГИ НАПАДНАЛ..