kanada protesti

КАНАДСКИТЕ КАМИОНЏИИ ВЕТУВААТ ДЕКА ЌЕ ПРОДОЛЖУВААТ СО ПРОТЕСТИ СÈ ДО ЦЕЛОСНО ОСЛОБОДУВАЊЕ

Во текот на ноќта, камионџиите со конвој за слобода се собраа во Коутс, Алберта, во близина на границата со Монтана, успеаа да наполнат гориво и…

Види повеќе КАНАДСКИТЕ КАМИОНЏИИ ВЕТУВААТ ДЕКА ЌЕ ПРОДОЛЖУВААТ СО ПРОТЕСТИ СÈ ДО ЦЕЛОСНО ОСЛОБОДУВАЊЕ