kanada booster

ЗАПАДНО ЛУДИЛО: ВО КАНАДА ПОЧНУВААТ СО „БУСТЕР ДОЗИ“ НА ДЕЦА ОД 5 ДО 11 ГОДИНИ!

Здравството во Канада одобри дополнителни дози на вaкцината Pfizеr-BioNTеch за деца на возраст меѓу 5 и 11 години, изјави во петокот главниот директор за јавно…

Види повеќе ЗАПАДНО ЛУДИЛО: ВО КАНАДА ПОЧНУВААТ СО „БУСТЕР ДОЗИ“ НА ДЕЦА ОД 5 ДО 11 ГОДИНИ!
kanada vakcina

НЕBAKЦИНИРАНИТЕ ЛИЦА ОД КАНАДА НЕ СМЕАТ ДА ИЗЛЕЗАТ ОД ДРЖАВАТА – АМА НЕBAKЦИНИРАНИТЕ УКРАИНЦИ МОЖАТ ДА ВЛЕЗАТ

Во изминатите неколку години, го гледавме Џастин Трудо како ја претвора Канада во тоталитарна креација која воведува мерки добро познати од нацистичка Германија. Една од…

Види повеќе НЕBAKЦИНИРАНИТЕ ЛИЦА ОД КАНАДА НЕ СМЕАТ ДА ИЗЛЕЗАТ ОД ДРЖАВАТА – АМА НЕBAKЦИНИРАНИТЕ УКРАИНЦИ МОЖАТ ДА ВЛЕЗАТ
digitalni licni karti

ДАЛИ И НАС НЕ ЧЕКА ОВА? КАНАДА ПЛАНИРА ДА ГИ ПОВРЗЕ BAKЦИНАЛНИТЕ ПАСОШИ СО ЛИЧНИТЕ КАРТИ

Сојузниот панел во Канада разговараше за можноста за користење на дигитални лични карти за следење на статусот на вакцинација. Панелот, исто така, разговараше за Канада…

Види повеќе ДАЛИ И НАС НЕ ЧЕКА ОВА? КАНАДА ПЛАНИРА ДА ГИ ПОВРЗЕ BAKЦИНАЛНИТЕ ПАСОШИ СО ЛИЧНИТЕ КАРТИ
kanada protesti

КАНАДСКИТЕ КАМИОНЏИИ ВЕТУВААТ ДЕКА ЌЕ ПРОДОЛЖУВААТ СО ПРОТЕСТИ СÈ ДО ЦЕЛОСНО ОСЛОБОДУВАЊЕ

Во текот на ноќта, камионџиите со конвој за слобода се собраа во Коутс, Алберта, во близина на границата со Монтана, успеаа да наполнат гориво и…

Види повеќе КАНАДСКИТЕ КАМИОНЏИИ ВЕТУВААТ ДЕКА ЌЕ ПРОДОЛЖУВААТ СО ПРОТЕСТИ СÈ ДО ЦЕЛОСНО ОСЛОБОДУВАЊЕ