karantin ukraina

НИМ ИМ Е ДО ВИРУC! ВЛАСТИТЕ НА УКРАИНА ЈА ПРОДОЛЖИЈА ВОНРЕДНАТА СОСТОЈБА ПОРАДИ KOBИД-19! ЗАДОЛЖИТЕЛЕН И КАРАНТИН

Се чини дека и покрај воената состојба во Украина, агендата на СЗО не смее да се прекине. Да не беше комично, ова секако ќе беше…

Види повеќе НИМ ИМ Е ДО ВИРУC! ВЛАСТИТЕ НА УКРАИНА ЈА ПРОДОЛЖИЈА ВОНРЕДНАТА СОСТОЈБА ПОРАДИ KOBИД-19! ЗАДОЛЖИТЕЛЕН И КАРАНТИН
izvestaj karantin

ПРВ ОФИЦИЈАЛЕН ИЗВЕШТАЈ: КАРАНТИНИТЕ УБИЛЕ ПОВЕЌЕ ЛУЃЕ ОД ВИРУCОТ

Нов извештај заснован на официјални податоци од Канцеларијата за национална статистика на Обединетото Кралство (ONS) тврди дека ефектите од изолацијата сега можат да убијат повеќе…

Види повеќе ПРВ ОФИЦИЈАЛЕН ИЗВЕШТАЈ: КАРАНТИНИТЕ УБИЛЕ ПОВЕЌЕ ЛУЃЕ ОД ВИРУCОТ
karantinot i mentalnoto zdravje

НОВА СТУДИЈА ПОКАЖУВА ДЕКА ЗАКЛУЧУВАЊАТА ПРОТИВ ВИРУСОТ ПРЕДИЗВИКАЛЕ ДОЛГОРОЧНИ ПРОБЛЕМИ СО МЕНТАЛНОТО ЗДРАВЈЕ НА ТИНЕЈЏЕРИТЕ

Една нова студија објавена на 13 јули од Медицинската филијала на Универзитетот во Тексас (UTMB) откри како пaндемските ограничувања му наштетиле на менталното здравје на…

Види повеќе НОВА СТУДИЈА ПОКАЖУВА ДЕКА ЗАКЛУЧУВАЊАТА ПРОТИВ ВИРУСОТ ПРЕДИЗВИКАЛЕ ДОЛГОРОЧНИ ПРОБЛЕМИ СО МЕНТАЛНОТО ЗДРАВЈЕ НА ТИНЕЈЏЕРИТЕ
mark bushman

ГЕРМАНСКИ МИНИСТЕР ЗА ПРАВДА: МАСКИТЕ ЌЕ СЕ ВРАТАТ НО НЕМА ДА ИМА КАРАНТИН И ЗАТВОРАЊЕ НА УЧИЛИШТАТА

Германците наскоро ќе мора да носат маски за лице на затворени јавни места за наводно да го забават ширењето на KOBИД-19. Сепак, нема да се…

Види повеќе ГЕРМАНСКИ МИНИСТЕР ЗА ПРАВДА: МАСКИТЕ ЌЕ СЕ ВРАТАТ НО НЕМА ДА ИМА КАРАНТИН И ЗАТВОРАЊЕ НА УЧИЛИШТАТА
КАРАНТИНИТЕ ПРЕДИЗВИКАЛЕ ХАОС: НАЈПОВРЕДЕНИ СЕ МЛАДИТЕ ЛУЃЕ - НОВА НАУЧНА СТУДИЈА НА ЦДЦ

КАРАНТИНИТЕ ПРЕДИЗВИКАЛЕ ХАОС: НАЈПОВРЕДЕНИ СЕ МЛАДИТЕ ЛУЃЕ И УЧЕНИЦИТЕ – НОВА НАУЧНА СТУДИЈА НА ЦДЦ

Сигурно ќе поминат години пред пошироката јавност целосно да ги разбере последиците од мерките за изолација што владите ширум светот им ги наметнаа на своите…

Види повеќе КАРАНТИНИТЕ ПРЕДИЗВИКАЛЕ ХАОС: НАЈПОВРЕДЕНИ СЕ МЛАДИТЕ ЛУЃЕ И УЧЕНИЦИТЕ – НОВА НАУЧНА СТУДИЈА НА ЦДЦ
КРАЈ! ВО ГЕРМАНИЈА ОД 1 МАЈ СЕ УКИНУВА ДУРИ И KAPAНТИНОТ ЗА ЗАРАЗЕНИТЕ!

КРАЈ! ВО ГЕРМАНИЈА ОД 1 МАЈ СЕ УКИНУВА ДУРИ И KAPAНТИНОТ ЗА ЗАРАЗЕНИТЕ!

Во Германија од 1 мај заразените со Кoвид-19 нема да одат во изолација. Карантинот ќе биде само на доброволна основа, изјави министерот за здравство Карл…

Види повеќе КРАЈ! ВО ГЕРМАНИЈА ОД 1 МАЈ СЕ УКИНУВА ДУРИ И KAPAНТИНОТ ЗА ЗАРАЗЕНИТЕ!