srcevi zaboluvanja

СЕ ЗГОЛЕМУВА БРОЈОТ НА ЗАБОЛЕНИ ОД КАРДИОВАСКУЛАРНИ ЗАБОЛУВАЊА, ОД СРЦЕВ УДАР СЕКОЈДНЕВНО УМИРААТ 13 ЛИЦА

Само од последиците на акутниот коронарен синдром во Србија дневно умираат по 13 лица, а од последиците на сите кардиоваскуларни заболувања дури 55.000 луѓе годишно.…

Види повеќе СЕ ЗГОЛЕМУВА БРОЈОТ НА ЗАБОЛЕНИ ОД КАРДИОВАСКУЛАРНИ ЗАБОЛУВАЊА, ОД СРЦЕВ УДАР СЕКОЈДНЕВНО УМИРААТ 13 ЛИЦА