kasida

КАШИДА ЗАГРИЖЕН ПОРАДИ ”СЕ ПОРЕАЛНАТА” РУСКА ЗАКАНА ОД УПОТРЕБА НА НУКЛЕРНО ОРУЖЈЕ

Јапонскиот премиер Фумио Кишида во саботата изјави дека можноста Русија да користи нуклеарно оружје е „сè пореална“, поздравувајќи ја посетата на американскиот амбасадор во Хирошима, првиот град…

Види повеќе КАШИДА ЗАГРИЖЕН ПОРАДИ ”СЕ ПОРЕАЛНАТА” РУСКА ЗАКАНА ОД УПОТРЕБА НА НУКЛЕРНО ОРУЖЈЕ